Značkové zdravotnické prostředky a přístroje za atraktivní ceny - Bexamed s.r.o.
Search Site

Nacházíte se zde:

Ultrazvukový inhalátor MD Laica

Dvojklikem na obrázek ho zobrazíte v plné velikosti

Oddálit
Přiblížit

Ultrazvukový inhalátor MD Laica

Výrobce Laica

« Zpátky na informace o produktu

Zákaznické recenze

Strana:
  1. 1
  2. 2
  1. Objektivně bezva :-) Hodnocení přidal Roman Kaderka

    Kladně hodnotím tyto parametry:
    dostatečné množství aerosolu na tak malý přístroj
    snadná údržba
    snadné ovládání
    nízká hlučnost
    Menší minus
    na přístroje se musí dávat pozor, aby se nepřevrátil

    Povedený malý inhalátor. Je skvělé, jak za málo peněz je hodně muziky. U nachlazení nejen dítek skvělá věc. (Odeslané 23.09.2015)

  2. Spokojenost Hodnocení přidal Petr Nehnízdil

    Zdravím do Bexamedu a děkuji za promptní vyřízení objednávky. S inhalátorem jsem spokojen, můžu potvrdit nehlučnost, tvorba páry je adekvátní mým potřebám astmatika. (Odeslané 15.09.2015)

  3. Doporučuji Hodnocení přidal Mirka Pírková

    Výrobek mi po všech stránkách vyhovuje, inhaluji vincetku a mucosolvan. Inhalátor mne mile překvapil svou tichostí.
    (Odeslané 04.09.2014)

  4. Vynikající funkčnost Hodnocení přidal Púčik Petr

    Jsem s tímto přístrojem velmi spokojen trpím chronickými průduškami.Nebudu ani psát kolik jsem vrátil různých typů inhalátorů a natrápil se s nimi. Je potřeba říci že Laica je naprosto skvělá.
    PS. Vážení uživatelé používejte destilovanou vodu na přenost ultrazvuku nebude se Vám inhalátor zanášet vůbec.

    Tomuto obchodu děkuji za skvělý typ.

    Púčik Petr (Odeslané 22.05.2014)

  5. Doporučuji Hodnocení přidal Fernášková

    S inhalátorem Laica MD jsme spokojena, děkuji za doporučení produktu i rychlé a bezproblémové dodání. Přeji mnoho úspěchů. (Odeslané 13.05.2014)

  6. Spokojený zákazník Hodnocení přidal Ludmila Dopsitová

    Doporučuji, velmi tichý a výkonný inhalátor Používám na Vincentku. (Odeslané 19.03.2014)

  7. Spokojený zákazník Hodnocení přidal Josef Mac

    Důvod : Hledal sem náhradu za kompresní inhalaci. Použití : Přístroj je jednoduchý na použití, velikostí menšího rozměru, designově velice povedený. Reaguje prakticky hned po spuštění. Navíc oceňuji jednoduchost plnění a absolutní nehlučnost. Výkonost výborná. Pro koho : Dospělí a starší dětí tak od šesti let nebo mladiství. Malým dětem bych doporučil jiný druh inhalátoru s "veselejším" designem, tento by pro ně nemusel být tak zajímavý. (Odeslané 17.01.2014)

  8. Super věc Hodnocení přidal Veronika Stýblová

    Jsem ráda, že jsem si na inhalátor počkala. Čekání než jej opět naskladníte se vyplatilo. Super věc, všem se nám v rodině dýchá lépe. (Odeslané 12.01.2014)

  9. Spokojený zákazník Hodnocení přidal Markéta Lachmanová

    Vážený Bexamede, inhalátor vřele doporučuji dalším zákazníkům, s výkonem inhalátoru jsem nadmíru spokojena. (Odeslané 07.01.2014)

  10. Bezva Hodnocení přidal Pavla Kadlíková

    Na doporučení jsem dávala jako vánoční dárek pro maminku a jsem naprosto spokojená. Maminka trpí onemocněním HCD a inhalátor MD jí moc pomáhá, velmi si jej chválí. Děkuji ještě jednou za velmi rychlé vyřízení mé objednávky, už jsem ani nedoufala, že dárek stihnu zabalit pod stromeček. (Odeslané 03.01.2014)

Strana:
  1. 1
  2. 2

Napište vlastní recenzi

Hodnotíte tento produkt: Ultrazvukový inhalátor MD Laica




Porovnat

Nevybrali jste položky k porovnání.

Můj Košík

V košíku nejsou žádné položky.

Facebook