Značkové zdravotnické prostředky a přístroje za atraktivní ceny - Bexamed s.r.o.
Search Site

Nacházíte se zde:

Ultrazvukový inhalátor Flo

Dvojklikem na obrázek ho zobrazíte v plné velikosti

Oddálit
Přiblížit

Ultrazvukový inhalátor Flo

Výrobce Ca-Mi

« Zpátky na informace o produktu

Zákaznické recenze

Strana:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. jNhgWnuWjLaFqeOwJ Hodnocení přidal cialis

    comment2, <a href="http://ccctb.com/">cialis online cheap</a>, [url="http://ccctb.com/"]cialis online cheap[/url], http://ccctb.com/ cialis online cheap, 8-((, (Odeslané 21.05.2014)

  2. super Hodnocení přidal Luca

    Inhalátor je velice tichý a výkonný, jsem s ním moc spokojená, jednoduchá údržba. (Odeslané 20.11.2013)

  3. Skvělý přístroj Hodnocení přidal Lenka

    Inhalátor používám dva měsíce u dítěte s opakovanými bronchitidami a mohu ho jen doporučovat dál. Přístroj je téměř nehlučný (až na velmi jemné vrčení), takže lze bez problému používat ve spánku dítěte, vytváří bohatou mlžinu a skvělá je možnost regulace vytváření hustoty mlžiny. Jediná nevýhoda je, že je přístroj trochu nestabilní, chce to sním získat trochu praxe ;-) Jednou jsem ho srazila ze stolu na zem a přežil bez újmy, což jsem kvitovala s povděkem :-)) Ale co se funkčnosti týče, troufám si tvrdit, že si nezadá s velkým lékařským inhalátorem, který jsme používali při hospitalizacích v nemocnici. Myslím, že je to výborná investice. (Odeslané 28.10.2013)

  4. jsem spokojena Hodnocení přidal Pavlína Čechová

    Vřele všem doporučuji tento přístroj, jsem s ním nadmíru spokojená. Překvapivě tichý a výkonný. (Odeslané 15.10.2013)

  5. Jsem spokojen Hodnocení přidal Martin Rádl

    Připojuji se ke všem kladným ohlasům. Inhalátor je velmi výkonný a téměř bezhlučný. Je mi 72 let, dlouhodobě mne trápí horní cesty dýchací. Inhalace mi velmi pomáhá. (Odeslané 07.08.2013)

  6. spokojenost Hodnocení přidal Renata V

    Opravdu tichý a výkonný inhalátor,jsme s ním naprosto spokojeni:-) A také velká pochvala za ochotu a rychlost při vyřizování objednávky. (Odeslané 22.05.2013)

  7. Poděkování Hodnocení přidal Radka Kotábová

    Ultrazvukový ihalátor FLO je cenově dostupný, tichý a můžete si u něj nastavit stupeň inhalační mlhoviny.
    Používá ho muj 9letý syn i 35 letý manžel, kvituji tak, že v příslušenství byla jak maska pro dospělého tak i pro dítě. Skvělý je, že při inhalaci můžete díky tichosti sledovat i v klidu televizi.
    Jako malé mínus dávám, že nabíjecí baterie není ve standardní nabídce, ale musí se dokoupit zvlášť. A pokud potřebujete inhalátor na cesty, tak jako my, bez baterky se neobejdeme.
    Velké plus pak za vstřícný přístup u firmy, která nám vyšla vstříc s předvedením přístroje na jejich adrese. (Odeslané 22.03.2013)

  8. chválím Hodnocení přidal Jaroslav Krop

    Připojuji se ke zkušenostem, a jednoduše říkám : PARÁDA. Po nepříliš dobrých zkušenostech s kompresním inhalátorem, který skoro nepářil a hlavně vrčel, je FLO tichý a výkonný. (Odeslané 01.03.2013)

  9. super Hodnocení přidal Jana R.

    :-) (Odeslané 12.02.2013)

  10. Doporučení Hodnocení přidal Karel Matek

    Nepíši často recenze, ale tentokrát produkt doporučím. (Slibil jsem, že pokud budu spokojen, pochlubím se). Svůj slib tedy plním. :-) (Odeslané 16.01.2013)

Strana:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Napište vlastní recenzi

Hodnotíte tento produkt: Ultrazvukový inhalátor Flo




Porovnat

Nevybrali jste položky k porovnání.

Můj Košík

V košíku nejsou žádné položky.

Facebook